Hinnat alkaen62€/huone/yö
GreenStar

Hintakategoriat

Hotel GreenStarin hintakategoriat

Tällä hetkellä hotellimme tarjoaa kolme hintakategoriaa, joista voit valita itsellesi sopivimman: “Aina edullinen päivän hinta + ei peruutusoikeutta”,”edullinen päivän hinta” sekä uusi "maksa saapuessa".

"Aina edullinen päivän hinta" - aina alin mahdollinen hinta myös muihin varauskanaviin verrattuna, ilman peruutusoikeutta.

"Edullinen päivän hinta" - normaali huonehintamme, joka sisältää peruutusoikeuden viimeistään 24 tuntia ennen majoitusajankohtaa. Tarkista peruutusehdot: http://www.greenstar.fi/fi/Varausehdot

"Maksa saapuessa" - Varausprosessiin tarvitaan luottokorttitiedot, jolla vahvistetaan varaus. Korttia ei kuitenkaan veloiteta ennen saapumista. Luottokorttia voidaan veloittaa kahdessa tapauksessa; mikäli valitset sen maksutavaksi paikan päällä tai mikäli huonetta ei ole peruttu ja jätät saapumatta.

Huone on varattu sinulle klo 24.00 asti tulopäivänä. Kerrothan, mikäli saavut myöhemmin. Mikäli varausta ei ole peruttu eikä sovittuun aikaan mennessä huonetta ole lunastettu, hotelli pidättää oikeuden veloittaa täyden summa vahvistetulta luottokortilta.

Muistathan, että tämä luottokortilla vahvistettu, mutta ei vielä maksettu varaus on mahdollista perua 24h ennen tulopäivää.